Your name or email adress:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Results 1 to 10 of 10
    1. #1
      Akyeame Kwame's Avatar
      Akyeame Kwame is offline Abibikasawura

      Join Date
      Mar 2005
      Location
      Aye Dudu
      Posts
      7,048
      Thumbs Up/Down
      Received: 1/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      0

      The OFFICIAL BLACK IQ TEST!!!!!


      0 Not allowed! Not allowed!
      my contribution to Rebel Queen's forum since she's gone for a little while...stay BlackCellent, y'all!!!

      AK


      THE NUBIAN NETWORK'S
      WORLDWIDE
      BLACK CONSCIOUSNESS IQ QUESTIONNAIRE

      MULTIPLE CHOICE QUESTIONS-CHOOSE BEST ANSWER

      1) WHICH COUNTRY HAS THE LARGEST BLACK POPULATION?

      a) BRAZIL
      b) UNITED STATES
      c) INDIA
      d) NIGERIA

      2) WHICH TEXT IS THE BASIS FOR ALL RELIGIOUS TEXT OF TODAY?

      a) OLD TESTAMENT
      b) THE CABALA
      c) THE BOOK OF COMING FORTH
      d) THE KORAN

      3) IN WHICH DIRECTION DOES THE NILE RIVER FLOW?

      a) EAST TO WEST
      b) NORTH TO SOUTH
      c) SOUTH TO NORTH
      d) WEST TO EAST

      4) WHICH COUNTRY HAS THE LARGEST LAND PYRAMID ON EARTH?

      a) MEXICO
      b) UNITED STATES
      c) EGYPT
      d) CHINA

      5) WHICH COUNTRY HAS THE LARGEST AMOUNT OF INCARCERATED BLACK MEN AND BLACK WOMEN?

      a) SOUTH AFRICA
      b) THE UNITED STATES
      c) ENGLAND
      d) AUSTRALIA

      6) THE 1ST DYNASTY OF CHINA WAS BLACK, WHICH ONE?

      a) SHANG
      b) CHOU
      c) MING
      d) HAN

      7) THE FIRST 10 PHAROAHS IN THE NILE VALLEY REIGNED FROM:

      a) EGYPT
      b) NUBIA
      c) SONGHAI
      d) GHANA

      8) WHAT WAS THE QUEEN OF SHEBA'S NAME?

      a) SHEBA
      b) MAKEDA
      c) HATSHEPSUT
      d) ENZINGA

      9) THIS INDEPENDENT CLAN OF AFRIKANS ESCAPED SLAVERY TO FORM STRUCTURED COMMUNITIES IN THE CARIBBEAN, LATIN AMERICA AND THE UNITED STATES:

      a) MESTIZOS
      b) MAROONS
      c) MAZOMBOS
      d) MULATTOS

      10) WHICH AFRIKAN GODDESS WAS THE CITY OF PARIS NAMED AFTER?

      a) MA'AT
      b) SEGNET
      c) ISIS
      d) HATHOR

      11) WHICH AFRIKAN QUEEN WAS EUROPE NAMED AFTER?

      a) EUROPA
      b) CLEOPATRA
      c) NEFERTITI
      d) NEFETARI

      12) WHICH WAS THE DOMINANT (PERVASIVE) MESSAGE LEFT BY THE ANCESTORS?

      a) "KNOW THYSELF"
      b) "REGISTER TO VOTE"
      c) "PRAYER IS THE ANSWER"
      d) "FIND A GOOD JOB"

      13) WHICH GROUP OF AFRIKANS MANAGED TO CIVILIZED EUROPE?

      a) THE OLMEC
      b) THE MANDINGOS
      c) THE MOORS (MUURS)
      d) THE CARTHAGENIANS

      14) WHICH ORGAN PRODUCES THE HORMONE MELATONIN IN ABUNDANCE?

      a) BRAIN
      b) PINEAL GLAND
      c) HEART
      d) SKIN

      15) ZULU ELDERS SAY THEIR ANCESTORS CAME TO AFRIKA FROM THIS PLANET?

      a) VENUS
      b) JUPITER
      c) SATURN
      d) MARS

      16) AUSTRALIAN ABORIGINES WERE ONLY SUCCESSFULLY DEFEATED AND COLONIZED WHEN:

      a) MISSIONARIES WERE DEPLOYED WITH BIBLES AND CROSSES
      b) SOLDIERS LANDED WITH SUPERIOR WEAPON TECHNOLOGY
      c) DRUGS WERE DISTRIBUTED
      d) THEIR WATER SUPPLY WAS POISONED

      17) WHICH RIVER WAS EARLIER CALLED THE RIVER OF ISIS?

      a) THE OHIO RIVER
      b) THE MISSISSIPPI RIVER
      c) THE SUSQUEHANNA RIVER
      d) THE BLACK WARRIOR RIVER

      18) AUSTRALIAN ABORIGINALS CALL THIS ACTIVITY A RELATIONSHIP WITH THEIR ANCESTRAL PAST?

      a) A SIESTA
      b) DREAMTIME
      c) MARTI GRAS
      d) A FESTIVAL

      19) WHAT WAS THE NORTH AMERICAN CONTINENT CALLED BY MANY OF IT'S ORIGINAL INHABITANTS?

      a) TURTLE ISLAND
      b) AMERICA
      c) UNITED STATES
      d) COLUMBIA

      20) SANKOFA MEANS:

      a) WORKING FOR YOUR ENEMY FOR LIFE
      b) WE SHALL OVERCOME SOMEDAY
      c) PULLING YOURSELF UP BY YOUR BOOT STRAPS
      d) TO GO BACK AND FETCH ONE'S ESSENCE

      21) THE 2 DEFINING CHARACTERISTICS OF THE AFRIKAN WAY:

      a) HIGH CULTURE, DEEP THOUGHT
      b) BUY LOW, SELL HIGH
      c) IF YOU CAN'T BEAT THEM, JOIN THEM
      d) APOLOGIZE AND COMPROMISE

      22) PEOPLE OF COLOR OUT-NUMBER COLOR-LESS PEOPLE ON THIS PLANET BY:

      a) 10 TO 1
      b) 2 TO 1
      c) 5 TO 1
      d) 3 TO 1

      23) WHICH STAR SYSTEM DO THE DOGON ELDERS SAY ALL AFRIKANS COME FORTH FROM?

      a) PLEIADES
      b) SIRIUS
      c) HYADES
      d) ORION

      24) THE BLACK DOT OR 3RD EYE IS STILL USED BY AFRIKANS TO ACQUIRE?

      a) MONEY, POWER AND RESPECT
      b) STATUS IN FOREIGN LANDS
      c) INNER VISION AND UNITY WITH LIGHT
      d) MULTICULTURAL INTEGRATION

      25) WHAT IS THE MAIN REASON BLACKS ARE BEATEN AND WHIPPED DURING COLONIZATION AND SLAVERY?

      a) TO GET THEM TO WORK HARD
      b) TO JUSTIFY THE ACTIONS OF THE OPPRESSOR
      c) TO GET THEM TO LOSE THEIR AFRIKAN MINDS
      d) NO CIVIL RIGHTS LEGISLATION IS PASSED

      26) THE AFRIKAN FAMILY INCLUDES:

      a) THE DEAD
      b) THE LIVING
      c) THE UNBORN
      d) ALL THE ABOVE

      27) WHICH GROUP WAS THE EARLIEST TO ENSLAVE AFRIKANS?

      a) ENGLISH
      b) DUTCH
      c) PORTEGUESE
      d) ARABS

      28) WHICH RIVER IN INDIA WAS NAMED AFTER AN ETHIOPIAN GENERAL?

      a) THE INDUS
      b) THE BRAHMAPUTRA
      c) THE NARMADA
      d) THE GANGES

      29) THE "DIASPORA" IS BEST DESCRIBED AS:

      a) THE VARIOUS LANDS THAT AFRIKANS WERE SCATTERED TO OUTSIDE THE MOTHERLAND
      b) AN APPROACH TO CIVIL RIGHTS LEGISLATION FOR COLORED- MULTICULTURED PEOPLE
      c) THE URBAN GHETTO ECONOMY
      d) THE ILLUSION OF POWER IN BLACK POLITICS

      30) IN 1700 BC, THE ARYANS CONQUERED THIS GROUP TO TAKE CONTROL OF THE INDUS VALLEY:

      a) SUMERIANS
      b) NEGRITOES
      c) DRAVIDIANS
      d) KUSHITES

      TRUE OR FALSE QUESTIONS-CIRCLE ONE

      31) THE ORIGINAL INHABITANTS OF THE UNITED STATES CALLED THEMSELVES INDIANS?

      TRUE FALSE


      32) JOHN HANSON, A BLACK MAN, WAS THE FIRST PRESIDENT OF THE UNITED STATES?

      TRUE FALSE


      33) THE 1ST AFRIKANS TO COME TO THE AMERICAS WERE SLAVES?

      TRUE FALSE


      34) THE ORIGINAL BLACK INHABITANTS OF EGYPT CALLED THEIR EMPIRE
      KEMET?

      TRUE FALSE


      35) ALL THE PHAROAHS OF THE NILE VALLEY WERE MEN?

      TRUE FALSE


      36) MEN AND WOMEN OF COLOR HAVE BEEN OVERCOME AND VICTIMIZED BY COLOR-LESS MEN AND WOMEN?

      TRUE FALSE


      37) EARLY AFRIKANS THOUGHT THE WORLD WAS FLAT?

      TRUE FALSE


      38) SMALL BLACKS OCCUPIED EUROPE BEFORE CAUCASIANS?

      TRUE FALSE


      39) MELANIN IS THE CHEMICAL SUBSTANCE THAT GIVES PIGMENT OR COLOR TO THE SKIN, THE EYES AND THE HAIR?

      TRUE FALSE


      40) BLACKS ARE STILL THE ONLY RACE THAT REFER TO EACH OTHER
      COLLECTIVELY AS BROTHERS AND SISTERS?

      TRUE FALSE


      41) BLACKS, LIKE EUROPEANS, ARE DESCENDED FROM THE ANIMAL
      KINGDOM?

      TRUE FALSE


      42) BLACK WOMEN WERE CREATED FROM THE RIB OF A MAN?

      TRUE FALSE


      43) THE RASTAFARI OF JAMAICA WERE THE 1ST BLACKS TO WEAR THEIR HAIR IN LOCS?

      TRUE FALSE


      44) THE TERM "BLACK" ORIGINALLY REFERRED TO CORRECT THOUGHTS AND BEHAVIORS AMONG HUMAN BEINGS?

      TRUE FALSE

      45) WITHOUT THE PRIVACY OF A LANGUAGE, AFRIKANS IN THE UNITED STATES DEVELOPED "EBONICS" AS A FORM OF COMMUNICATION?

      TRUE FALSE


      46) "CHRIST CONSCIOUSNESS" MEANS RAISING ONE'S SELF TO A HIGHER LEVEL OF SPIRITUAL AWARENESS

      TRUE FALSE


      47) SICKLE-CELL IS NOT A DISEASE, BUT AN ENVIRONMENTAL ADAPTATION?

      TRUE FALSE


      48) HEAVY MELANATED WOMEN SHOULD REFRAIN FROM EATING HIGH
      CONCENTRATIONS OF ANIMAL FLESH?

      TRUE FALSE

      49) IGNORANCE OF THE HIGHER SCIENCES CAUSED WHITES TO NAME THE AFRIKAN EDUCATIONL SYSTEM "THE MYSTERY SYSTEM"?

      TRUE FALSE

      50) WHEN BLACKS ARE SOCIALIZED TO BE DEPENDENT, MONEY, EDUCATION AND VOTING RIGHTS ARE GIVEN FREELY TO RULE AND CONTROL THEM?

      TRUE FALSE


      51) EUROPEANS HAD COLLEGES AND UNIVERSITIES BEFORE THE PEOPLE OF AFRIKA?

      TRUE FALSE


      52) ALKEBU-LAN WAS ANOTHER NAME FOR EUROPE?

      TRUE FALSE


      53) NUBIA (TA-NEHISI) WAS THE ORIGIN OF EGYPTIAN HIGH-CULTURE?

      TRUE FALSE


      54) BLACKS IN INDIA (UNTOUCHABLES OR DALITS) HAVE BEEN OPPRESSED BY A CASTE SYSTEM FOR OVER 2000 YEARS

      TRUE FALSE


      55) THE HAITIAN PEOPLE DEFEATED NAPOLEAN'S ARMY IN BATTLE TO LIBERATE THEMSELVES?

      TRUE FALSE


      56) THE SPIRITUAL REALM DOES NOT EXIST?

      TRUE FALSE


      57) THERE ARE NOW MORE BLACKS THAT ARE ARAB THAN ANY OTHER TYPE DESIGNATED AS ARAB?

      TRUE FALSE

      58) MENTAL SLAVERY KEEPS A PERSON AWAY FROM KNOWLEDGE AND MASTERY OF SELF?

      TRUE FALSE


      59) IN THE SYSTEM OF GLOBAL WHITE SUPREMACY, NO PERSON OF COLOR CAN INTEGRATE ANY SITUATION WITHOUT WHITE PERMISSION?

      TRUE FALSE


      60) THE ONLY WAY TO BEAT A SYSTEM IS WITH A SYSTEM?

      TRUE FALSE

      STOP!

      YOU HAVE REACHED THE END OF THE TEST!
      PLACE PENS & PENCILS DOWN NOW PLEASE!

      THE BLACK HONOR SYSTEM STILL APPLIES.
      YOU ARE NOW READY TO GO OVER THE ANSWERS!

      THERE ARE APPROXIMATELY 60 QUESTIONS!
      EACH QUESTION IS WORTH ONE POINT
      ANSWERS ARE SUPPLIED BY DISTRIBUTORS.
      CHECK THE PAPER YOURSELF
      SCORE:___________

      SCORES BELOW 30 SHOULD RETAKE TEST.
      FAIR= 30
      GOOD= 40
      HIGH BLACK CONSCIOUSNESS IQ= 50+ CORRECT
      THIS TEST IS BEING TAKEN WORLDWIDE.
      DON'T TAKE ANY ANSWER FOR GRANTED. PLEASE DO RESEARCH FOR ALL THE QUESTIONS.
      VISIT A BLACK BOOKSTORE, CONSULT WITH YOUR FAMILY, FRIENDS AND TEACHERS. TAKE IT TO THE INTERNET.
      WWW.BLACKCONSCIOUSNESS.COM
      THANK-YOU ALL CRITICISMS CAN BE E-MAILED TO:
      COMMENTS@BLACKCONSCIOUSNESS.COM
      Learn Twi, Yoruba and Wolof ||| Live Interactive Online



      Abibitumi Kasa Afrikan Liberation Institute

      Abibitumi Kasa Ning Network


    2. #2
      Akyeame Kwame's Avatar
      Akyeame Kwame is offline Abibikasawura

      Join Date
      Mar 2005
      Location
      Aye Dudu
      Posts
      7,048
      Thumbs Up/Down
      Received: 1/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      0

      0 Not allowed! Not allowed!
      <<<<<<< >>>>>>>
      Learn Twi, Yoruba and Wolof ||| Live Interactive Online



      Abibitumi Kasa Afrikan Liberation Institute

      Abibitumi Kasa Ning Network


    3. #3
      G.O.D.F.A.T.H.A.'s Avatar
      G.O.D.F.A.T.H.A. is offline Universal Wisdom Seeker

      Join Date
      Mar 2004
      Location
      The Afrikan Planet
      Posts
      2,427
      Blog Entries
      9
      Thumbs Up/Down
      Received: 11/1
      Given: 5/0
      Rep Power
      284

      0 Not allowed! Not allowed!
      I scored a 42 on the test. I guess you can say the internet king doesn't know everything about Africa. I will brush up on my studies to improve my score though. Uhuru warrior!





    4. #4
      Akyeame Kwame's Avatar
      Akyeame Kwame is offline Abibikasawura

      Join Date
      Mar 2005
      Location
      Aye Dudu
      Posts
      7,048
      Thumbs Up/Down
      Received: 1/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      0

      0 Not allowed! Not allowed!
      Quote Originally Posted by G.O.D.F.A.T.H.A.
      I scored a 42 on the test. I guess you can say the internet king doesn't know everything about Africa. I will brush up on my studies to improve my score though. Uhuru warrior!
      keep trying! Uhuru!

      AK
      Learn Twi, Yoruba and Wolof ||| Live Interactive Online



      Abibitumi Kasa Afrikan Liberation Institute

      Abibitumi Kasa Ning Network


    5. #5

      Join Date
      Sep 2004
      Location
      modern day rome,belly of the beast!
      Posts
      2,643
      Thumbs Up/Down
      Received: 2/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      266

      Thumbs up thatsa blackstatic thread ak!


      0 Not allowed! Not allowed!
      greetings ak, i know the answers to some of those questions
      so i am gonna print and pass it on and try to answer dem all,
      and see if some people i know,can answer dem too,hehe,stay blacknificently brilliant,and tell mestre valentao,i would luv for him to come to toronto and challenge those slaves here in toronto in capoeira,all the sell outs ova here



      sotito! sododo! soora masika!
      " perform truth,perform righteousness,perform kindness and avoid cruelty!"

      Nipa nye abe dua na ne ho ahyia ne ho. Or, Se mmerenkensono si ne ti ase a, na ewo dea asase reka kyere no. Also, Nnua nyinaa bewu agya abe.

    6. #6
      Kentake's Avatar
      Kentake is offline Warrior

      Join Date
      Aug 2005
      Location
      None of your business
      Posts
      778
      Thumbs Up/Down
      Received: 0/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      121

      Thumbs up


      0 Not allowed! Not allowed!
      My answers-
      1)d
      2)c
      3)a??
      4)c
      5)b
      6)c
      7)b
      8)b
      9)b
      10)c
      11)a
      12)a
      13)c
      14)d
      15)a?? or d??



      16)a
      17)c
      18)b
      19)a
      20)d
      21)a
      22)a
      23)b
      24)c
      25)c
      26)d
      27)d
      28)d
      29)a
      30)c

      My true and false answers are indicated by an underline below. plz can some1 tell me how 2 find out my score? where can i find out the right answers 2 know what my grade is? by the way AK this is a BLACKTASTIC test!! some1 hollah black at me and let me know how 2 find out my score!


      SANKOFA!,
      Sistah Kentake.

      Quote Originally Posted by Akyeame Kwame
      my contribution to Rebel Queen's forum since she's gone for a little while...stay BlackCellent, y'all!!!

      AK


      THE NUBIAN NETWORK'S
      WORLDWIDE
      BLACK CONSCIOUSNESS IQ QUESTIONNAIRE

      MULTIPLE CHOICE QUESTIONS-CHOOSE BEST ANSWER

      1) WHICH COUNTRY HAS THE LARGEST BLACK POPULATION?

      a) BRAZIL
      b) UNITED STATES
      c) INDIA
      d) NIGERIA

      2) WHICH TEXT IS THE BASIS FOR ALL RELIGIOUS TEXT OF TODAY?

      a) OLD TESTAMENT
      b) THE CABALA
      c) THE BOOK OF COMING FORTH
      d) THE KORAN

      3) IN WHICH DIRECTION DOES THE NILE RIVER FLOW?

      a) EAST TO WEST
      b) NORTH TO SOUTH
      c) SOUTH TO NORTH
      d) WEST TO EAST

      4) WHICH COUNTRY HAS THE LARGEST LAND PYRAMID ON EARTH?

      a) MEXICO
      b) UNITED STATES
      c) EGYPT
      d) CHINA

      5) WHICH COUNTRY HAS THE LARGEST AMOUNT OF INCARCERATED BLACK MEN AND BLACK WOMEN?

      a) SOUTH AFRICA
      b) THE UNITED STATES
      c) ENGLAND
      d) AUSTRALIA

      6) THE 1ST DYNASTY OF CHINA WAS BLACK, WHICH ONE?

      a) SHANG
      b) CHOU
      c) MING
      d) HAN

      7) THE FIRST 10 PHAROAHS IN THE NILE VALLEY REIGNED FROM:

      a) EGYPT
      b) NUBIA
      c) SONGHAI
      d) GHANA

      8) WHAT WAS THE QUEEN OF SHEBA'S NAME?

      a) SHEBA
      b) MAKEDA
      c) HATSHEPSUT
      d) ENZINGA

      9) THIS INDEPENDENT CLAN OF AFRIKANS ESCAPED SLAVERY TO FORM STRUCTURED COMMUNITIES IN THE CARIBBEAN, LATIN AMERICA AND THE UNITED STATES:

      a) MESTIZOS
      b) MAROONS
      c) MAZOMBOS
      d) MULATTOS

      10) WHICH AFRIKAN GODDESS WAS THE CITY OF PARIS NAMED AFTER?

      a) MA'AT
      b) SEGNET
      c) ISIS
      d) HATHOR

      11) WHICH AFRIKAN QUEEN WAS EUROPE NAMED AFTER?

      a) EUROPA
      b) CLEOPATRA
      c) NEFERTITI
      d) NEFETARI

      12) WHICH WAS THE DOMINANT (PERVASIVE) MESSAGE LEFT BY THE ANCESTORS?

      a) "KNOW THYSELF"
      b) "REGISTER TO VOTE"
      c) "PRAYER IS THE ANSWER"
      d) "FIND A GOOD JOB"

      13) WHICH GROUP OF AFRIKANS MANAGED TO CIVILIZED EUROPE?

      a) THE OLMEC
      b) THE MANDINGOS
      c) THE MOORS (MUURS)
      d) THE CARTHAGENIANS

      14) WHICH ORGAN PRODUCES THE HORMONE MELATONIN IN ABUNDANCE?

      a) BRAIN
      b) PINEAL GLAND
      c) HEART
      d) SKIN

      15) ZULU ELDERS SAY THEIR ANCESTORS CAME TO AFRIKA FROM THIS PLANET?

      a) VENUS
      b) JUPITER
      c) SATURN
      d) MARS

      16) AUSTRALIAN ABORIGINES WERE ONLY SUCCESSFULLY DEFEATED AND COLONIZED WHEN:

      a) MISSIONARIES WERE DEPLOYED WITH BIBLES AND CROSSES
      b) SOLDIERS LANDED WITH SUPERIOR WEAPON TECHNOLOGY
      c) DRUGS WERE DISTRIBUTED
      d) THEIR WATER SUPPLY WAS POISONED

      17) WHICH RIVER WAS EARLIER CALLED THE RIVER OF ISIS?

      a) THE OHIO RIVER
      b) THE MISSISSIPPI RIVER
      c) THE SUSQUEHANNA RIVER
      d) THE BLACK WARRIOR RIVER

      18) AUSTRALIAN ABORIGINALS CALL THIS ACTIVITY A RELATIONSHIP WITH THEIR ANCESTRAL PAST?

      a) A SIESTA
      b) DREAMTIME
      c) MARTI GRAS
      d) A FESTIVAL

      19) WHAT WAS THE NORTH AMERICAN CONTINENT CALLED BY MANY OF IT'S ORIGINAL INHABITANTS?

      a) TURTLE ISLAND
      b) AMERICA
      c) UNITED STATES
      d) COLUMBIA

      20) SANKOFA MEANS:

      a) WORKING FOR YOUR ENEMY FOR LIFE
      b) WE SHALL OVERCOME SOMEDAY
      c) PULLING YOURSELF UP BY YOUR BOOT STRAPS
      d) TO GO BACK AND FETCH ONE'S ESSENCE

      21) THE 2 DEFINING CHARACTERISTICS OF THE AFRIKAN WAY:

      a) HIGH CULTURE, DEEP THOUGHT
      b) BUY LOW, SELL HIGH
      c) IF YOU CAN'T BEAT THEM, JOIN THEM
      d) APOLOGIZE AND COMPROMISE

      22) PEOPLE OF COLOR OUT-NUMBER COLOR-LESS PEOPLE ON THIS PLANET BY:

      a) 10 TO 1
      b) 2 TO 1
      c) 5 TO 1
      d) 3 TO 1

      23) WHICH STAR SYSTEM DO THE DOGON ELDERS SAY ALL AFRIKANS COME FORTH FROM?

      a) PLEIADES
      b) SIRIUS
      c) HYADES
      d) ORION

      24) THE BLACK DOT OR 3RD EYE IS STILL USED BY AFRIKANS TO ACQUIRE?

      a) MONEY, POWER AND RESPECT
      b) STATUS IN FOREIGN LANDS
      c) INNER VISION AND UNITY WITH LIGHT
      d) MULTICULTURAL INTEGRATION

      25) WHAT IS THE MAIN REASON BLACKS ARE BEATEN AND WHIPPED DURING COLONIZATION AND SLAVERY?

      a) TO GET THEM TO WORK HARD
      b) TO JUSTIFY THE ACTIONS OF THE OPPRESSOR
      c) TO GET THEM TO LOSE THEIR AFRIKAN MINDS
      d) NO CIVIL RIGHTS LEGISLATION IS PASSED

      26) THE AFRIKAN FAMILY INCLUDES:

      a) THE DEAD
      b) THE LIVING
      c) THE UNBORN
      d) ALL THE ABOVE

      27) WHICH GROUP WAS THE EARLIEST TO ENSLAVE AFRIKANS?

      a) ENGLISH
      b) DUTCH
      c) PORTEGUESE
      d) ARABS

      28) WHICH RIVER IN INDIA WAS NAMED AFTER AN ETHIOPIAN GENERAL?

      a) THE INDUS
      b) THE BRAHMAPUTRA
      c) THE NARMADA
      d) THE GANGES

      29) THE "DIASPORA" IS BEST DESCRIBED AS:

      a) THE VARIOUS LANDS THAT AFRIKANS WERE SCATTERED TO OUTSIDE THE MOTHERLAND
      b) AN APPROACH TO CIVIL RIGHTS LEGISLATION FOR COLORED- MULTICULTURED PEOPLE
      c) THE URBAN GHETTO ECONOMY
      d) THE ILLUSION OF POWER IN BLACK POLITICS

      30) IN 1700 BC, THE ARYANS CONQUERED THIS GROUP TO TAKE CONTROL OF THE INDUS VALLEY:

      a) SUMERIANS
      b) NEGRITOES
      c) DRAVIDIANS
      d) KUSHITES
      TRUE OR FALSE QUESTIONS-CIRCLE ONE

      31) THE ORIGINAL INHABITANTS OF THE UNITED STATES CALLED THEMSELVES INDIANS?

      TRUE FALSE

      32) JOHN HANSON, A BLACK MAN, WAS THE FIRST PRESIDENT OF THE UNITED STATES?

      TRUE FALSE


      33) THE 1ST AFRIKANS TO COME TO THE AMERICAS WERE SLAVES?

      TRUE FALSE

      34) THE ORIGINAL BLACK INHABITANTS OF EGYPT CALLED THEIR EMPIRE
      KEMET?

      TRUE FALSE


      35) ALL THE PHAROAHS OF THE NILE VALLEY WERE MEN?

      TRUE FALSE

      36) MEN AND WOMEN OF COLOR HAVE BEEN OVERCOME AND VICTIMIZED BY COLOR-LESS MEN AND WOMEN?

      TRUE FALSE


      37) EARLY AFRIKANS THOUGHT THE WORLD WAS FLAT?

      TRUE FALSE


      38) SMALL BLACKS OCCUPIED EUROPE BEFORE CAUCASIANS?

      TRUE FALSE


      39) MELANIN IS THE CHEMICAL SUBSTANCE THAT GIVES PIGMENT OR COLOR TO THE SKIN, THE EYES AND THE HAIR?

      TRUE FALSE


      40) BLACKS ARE STILL THE ONLY RACE THAT REFER TO EACH OTHER
      COLLECTIVELY AS BROTHERS AND SISTERS?

      TRUE FALSE


      41) BLACKS, LIKE EUROPEANS, ARE DESCENDED FROM THE ANIMAL
      KINGDOM?

      TRUE FALSE

      42) BLACK WOMEN WERE CREATED FROM THE RIB OF A MAN?

      TRUE FALSE /HELL 2 THE NAWWWWWWWW!!

      43) THE RASTAFARI OF JAMAICA WERE THE 1ST BLACKS TO WEAR THEIR HAIR IN LOCS?

      TRUE FALSE


      44) THE TERM "BLACK" ORIGINALLY REFERRED TO CORRECT THOUGHTS AND BEHAVIORS AMONG HUMAN BEINGS?

      TRUE FALSE

      45) WITHOUT THE PRIVACY OF A LANGUAGE, AFRIKANS IN THE UNITED STATES DEVELOPED "EBONICS" AS A FORM OF COMMUNICATION?

      TRUE FALSE


      46) "CHRIST CONSCIOUSNESS" MEANS RAISING ONE'S SELF TO A HIGHER LEVEL OF SPIRITUAL AWARENESS

      TRUE FALSE


      47) SICKLE-CELL IS NOT A DISEASE, BUT AN ENVIRONMENTAL ADAPTATION?

      TRUE FALSE


      48) HEAVY MELANATED WOMEN SHOULD REFRAIN FROM EATING HIGH
      CONCENTRATIONS OF ANIMAL FLESH?

      TRUE FALSE

      49) IGNORANCE OF THE HIGHER SCIENCES CAUSED WHITES TO NAME THE AFRIKAN EDUCATIONL SYSTEM "THE MYSTERY SYSTEM"?

      TRUE FALSE

      50) WHEN BLACKS ARE SOCIALIZED TO BE DEPENDENT, MONEY, EDUCATION AND VOTING RIGHTS ARE GIVEN FREELY TO RULE AND CONTROL THEM?

      TRUE FALSE


      51) EUROPEANS HAD COLLEGES AND UNIVERSITIES BEFORE THE PEOPLE OF AFRIKA?

      TRUE FALSE!!


      52) ALKEBU-LAN WAS ANOTHER NAME FOR EUROPE?

      TRUE FALSE

      53) NUBIA (TA-NEHISI) WAS THE ORIGIN OF EGYPTIAN HIGH-CULTURE?

      TRUE!! FALSE


      54) BLACKS IN INDIA (UNTOUCHABLES OR DALITS) HAVE BEEN OPPRESSED BY A CASTE SYSTEM FOR OVER 2000 YEARS

      TRUE FALSE


      55) THE HAITIAN PEOPLE DEFEATED NAPOLEAN'S ARMY IN BATTLE TO LIBERATE THEMSELVES?

      TRUE!! FALSE


      56) THE SPIRITUAL REALM DOES NOT EXIST?

      TRUE FALSE

      57) THERE ARE NOW MORE BLACKS THAT ARE ARAB THAN ANY OTHER TYPE DESIGNATED AS ARAB?

      TRUE FALSE

      58) MENTAL SLAVERY KEEPS A PERSON AWAY FROM KNOWLEDGE AND MASTERY OF SELF?

      TRUE FALSE


      59) IN THE SYSTEM OF GLOBAL WHITE SUPREMACY, NO PERSON OF COLOR CAN INTEGRATE ANY SITUATION WITHOUT WHITE PERMISSION?

      TRUE FALSE


      60) THE ONLY WAY TO BEAT A SYSTEM IS WITH A SYSTEM?

      TRUE FALSE

      STOP!

      YOU HAVE REACHED THE END OF THE TEST!
      PLACE PENS & PENCILS DOWN NOW PLEASE!

      THE BLACK HONOR SYSTEM STILL APPLIES.
      YOU ARE NOW READY TO GO OVER THE ANSWERS!

      THERE ARE APPROXIMATELY 60 QUESTIONS!
      EACH QUESTION IS WORTH ONE POINT
      ANSWERS ARE SUPPLIED BY DISTRIBUTORS.
      CHECK THE PAPER YOURSELF
      SCORE:___________

      SCORES BELOW 30 SHOULD RETAKE TEST.
      FAIR= 30
      GOOD= 40
      HIGH BLACK CONSCIOUSNESS IQ= 50+ CORRECT
      THIS TEST IS BEING TAKEN WORLDWIDE.
      DON'T TAKE ANY ANSWER FOR GRANTED. PLEASE DO RESEARCH FOR ALL THE QUESTIONS.
      VISIT A BLACK BOOKSTORE, CONSULT WITH YOUR FAMILY, FRIENDS AND TEACHERS. TAKE IT TO THE INTERNET.
      WWW.BLACKCONSCIOUSNESS.COM
      THANK-YOU ALL CRITICISMS CAN BE E-MAILED TO:
      COMMENTS@BLACKCONSCIOUSNESS.COM
      Asase Ye Duru=Mama Earth has weight!!

      "SISTARS!, Black people will NEVER BE FREE unless Black Womb-men
      participate in EVERY ASPECT of our struggle, on EVERY LEVEL of our struggle."


      Honourable OhemaaAssata Shakur




      ''Black Womb-man and Child....for you i have sooooo much love!!"
      Sizzla Kalonji

    7. #7
      Kentake's Avatar
      Kentake is offline Warrior

      Join Date
      Aug 2005
      Location
      None of your business
      Posts
      778
      Thumbs Up/Down
      Received: 0/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      121

      0 Not allowed! Not allowed!
      Hotep family!,
      Aight, i went 2 da website blackconsciousness.com and i got some of da answers but i could only see the answers up 2 #46, i really wanna know my full score so can some1 post the answers 4 the ?'s from # 46 to #60? 4 some reason i cannot access the whole page. meda wase.


      SANKOFA!,
      Sistah Kentake.
      Asase Ye Duru=Mama Earth has weight!!

      "SISTARS!, Black people will NEVER BE FREE unless Black Womb-men
      participate in EVERY ASPECT of our struggle, on EVERY LEVEL of our struggle."


      Honourable OhemaaAssata Shakur




      ''Black Womb-man and Child....for you i have sooooo much love!!"
      Sizzla Kalonji

    8. #8
      Akyeame Kwame's Avatar
      Akyeame Kwame is offline Abibikasawura

      Join Date
      Mar 2005
      Location
      Aye Dudu
      Posts
      7,048
      Thumbs Up/Down
      Received: 1/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      0

      0 Not allowed! Not allowed!
      Multiple Choice


      True Or False
      1)c 17)b 31) False 47)true
      2)c 18)b 32) True 48) True
      3)c 19)a 33) False 49) True
      4)d 20)d 34) True 50) True
      5)b 21)a 35) False 51) False
      6)a 22)a 36) True 52) False
      7)b 23)b 37) False 53) True
      8)b 24)c 38) True 54) True
      9)b 25)c 39) True 55) True
      10)c 26)d 40) True 56) False
      11)a 27)d 41) False 57) True
      12)a 28)d 42) False 58) True
      13)c 29)a 43) False 59) True
      14)b 30)c 44) True 60)true
      15)d 45) True
      16)d 46) True
      Learn Twi, Yoruba and Wolof ||| Live Interactive Online



      Abibitumi Kasa Afrikan Liberation Institute

      Abibitumi Kasa Ning Network


    9. #9
      Kentake's Avatar
      Kentake is offline Warrior

      Join Date
      Aug 2005
      Location
      None of your business
      Posts
      778
      Thumbs Up/Down
      Received: 0/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      121

      Lightbulb


      0 Not allowed! Not allowed!
      Hotep family!,
      I counted my score and my mark is 53/60...not 2 bad huh? i DEFINITELY have some more studying to do but i think this is a very good way for me 2 catch up on my Afreekan-centered education! UHURU SASA!


      SANKOFA!,
      Sistah Kentake.
      Asase Ye Duru=Mama Earth has weight!!

      "SISTARS!, Black people will NEVER BE FREE unless Black Womb-men
      participate in EVERY ASPECT of our struggle, on EVERY LEVEL of our struggle."


      Honourable OhemaaAssata Shakur




      ''Black Womb-man and Child....for you i have sooooo much love!!"
      Sizzla Kalonji

    10. #10
      Kwilu's Avatar
      Kwilu is offline Warrior

      Join Date
      Dec 2005
      Location
      ....
      Posts
      103
      Thumbs Up/Down
      Received: 0/0
      Given: 0/0
      Rep Power
      75

      Exclamation


      0 Not allowed! Not allowed!
      We better come up with a new questionnaire, this one is old. The first time I did it I scored pretty high...of course.

      Kwilu.

      1 aim, 1 goal, and 1 destiny of economic, cultural and spiritual independence through panafrikanism


    Thread Information

    Users Browsing this Thread

    There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Similar Threads

    1. UNTOLD BLACK HISTORY: Chinese descendants of Africa: DNA test Professor Jin Li
      By Pragmatic in forum Conscious Edutainment - Videos - Movies - TV
      Replies: 0
      Last Post: 03-08-2011, 12:11 AM
    2. Public schools flunk the test on black males
      By Mosi Ngozi in forum The Contested Zone
      Replies: 0
      Last Post: 10-31-2009, 03:16 PM
    3. HIGH test scores among Black fourth-graders
      By Elisa Keisha in forum Watoto wa Jua (Children of the Sun)
      Replies: 10
      Last Post: 07-10-2006, 12:25 PM
    4. Its official: east Germany is no-go area for Black fans
      By Mekeda7 in forum Afrikan World News
      Replies: 1
      Last Post: 06-14-2006, 02:50 PM
    5. High-risk black women need breast cancer gene test
      By Jahness in forum Afrikan Wholistic Health
      Replies: 0
      Last Post: 10-19-2005, 12:18 AM

    Thread Participants: 4

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  


    About

      Assata Shakur Speaks is an Forum Devoted To Assata Shakur And All Political Prisoners Around The World.
      Assata Shakur Speaks Is An Oasis Of Pan African Information Geared Towards The Liberation Of Afrikan People.

    Follow Us On

    Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



    BACK TO TOP